Monkey Town Delft opent deuren op 23 december | GrootWestland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groot-westland.nl

Monkey Town Delft opent deuren op 23 december

  •   151 keer gelezen

Na maanden bouwen op het voormalig braakliggend terrein aan de Rijksstraatweg 39 te Delfgauw is de nieuwe vestiging van Monkey Town klaar om de eerste gasten te ontvangen.

De feestelijke openingsceremonie van dit indoor speelparadijs met all-you-can-eat restaurant zal worden bijgewoond door eigenaren Geoffrey Pijpaert, Lesley Pijpaert en Guus van Loenen. Zij krijgen hierbij hulp van de aanwezige kinderen, mascotte Oehlie en wethouder van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, de heer Van Staalduine.

Monkey Town Delft beslaat 3000 m2 en is daarmee één van de grootste en tevens unieke vestigingen van Monkey Town. Als thema is er gekozen voor Het Wilde Westland om zo de binding met de regio te versterken. De indoor speeltuin beschikt over een aparte peuterzone, een coffee corner, gratis wifi, een moderne 5D-bioscoop, een knikkerhoek, themakamers voor verjaardagen en grote feestzalen.

Mede-eigenaar Geoffrey Pijpaert, bekend van het televisieprogramma "Mijn Tent is Top" en restaurant Moodz te Delft: "Onze eigen belevenissen, in combinatie met de ervaring in de horecabranche in het algemeen hebben ons enthousiast gemaakt om een zo uniek mogelijk concept neer te zetten. Een mooi voorbeeld is het all-you-can-eat buffet in combinatie met ruime openingstijden en fitnessapparatuur voor volwassenen. Wij kunnen dan ook niet wachten om onze gasten persoonlijk kennis te laten maken met alles wat er bij ons te beleven is."

Lesley Pijpaert, mede-eigenaar van de locatie, over het concept: "Wij denken dat er in de regio behoefte is aan een indoor speeltuin die dagelijks geopend is met goede faciliteiten voor kinderen en ouders. Natuurlijk laten wij de klassiekers niet achterwege met de aanwezigheid van een gigantisch klim- en klautertoestel met grote glijbanen en bijvoorbeeld de voetbalkooi."

Monkey Town Delft is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 20:00. Op vrijdag en zaterdag kunnen gasten tussen 16:00-20:00 genieten van het all-you-can-eat buffet. De entreeprijs voor kinderen is € 7,50, volwassen mogen gratis naar binnen. De introductieprijs voor het buffet is € 6,50 voor kinderen en € 12,50 voor volwassenen, exclusief entree.

Iedereen is welkom op de openingsdag. Hou er wel rekening mee dat er filmopnamen en foto's worden gemaakt door zowel Monkey Town Delft als de aanwezige pers. Door aanwezig te zijn gaan bezoekers hier automatisch mee akkoord. De kassa's zijn op de openingsdag gewoon geopend.

Meer informatie over bijvoorbeeld de peuterochtenden en (verjaardags)feestjes zijn te vinden op www.monkeytown.eu/delft. Tevens is Monkey Town Delft zeer actief op Facebook onder @monkeytowndelft.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768097&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226306&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>