Inner Stance opent 15e vestiging in Naaldwijk | GrootWestland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groot-westland.nl
Personaltrainers Kees Vreugdenhil en Joris Schouten openen op 15-november hun eigen Inner Stance Performance Studio in Naaldwijk.
Personaltrainers Kees Vreugdenhil en Joris Schouten openen op 15-november hun eigen Inner Stance Performance Studio in Naaldwijk. (Foto: PR)

Inner Stance opent 15e vestiging in Naaldwijk

  •   63 keer gelezen

Naaldwijk - Personal Trainers Kees Vreugdenhil en Joris Schouten openen op 15 november hun eigen Inner Stance Performance Studio aan het Van Tijnplein 31 in Naaldwijk. De formule van Inner Stance heeft tot doel een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl te creëren.

Kees Vreugdenhil licht toe: "Training in combinatie met coaching zorgt voor een transformatie van de innerlijke houding van de cliënt, waarbij de focus ligt op vier fundamentele pijlers: Body, Being, Balance, Business."
"De Inner Stance – de mentale staat of houding – is in grote mate bepalend hoe iemand in het leven staat", vervolgt hij. "Met de mentale en fysieke trainingen van Inner Stance worden cliënten bewust gemaakt van hun onwerkbare houdingen en patronen, waarbij de focus komt te liggen op het bereiken van datgene wat ze wíllen zijn."
Een Inner Stance trainingsprogramma bestaat uit een combinatie van fysieke training, voeding en mentale coaching. Joris Schouten: "Na mijn opleiding Sport & Bewegen ben ik als personal trainer gaan werken; ik wilde altijd al graag een verschil maken in het leven van mijn cliënten door ze fysiek en mentaal te begeleiden."
"Joris en ik kennen elkaar al ons hele leven, we zijn hardloopmaatjes en ik was zijn eerste klant toen hij startte als Personal Trainer", vertelt Kees Vreugdenhil. "Tijdens onze wekelijkse runs realiseerden we ons dat we beiden hetzelfde doel nastreven; ook ik wil altijd mensen helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen."
"Toen we de oprichters van Inner Stance hoorden spreken dachten we meteen: zij verwoorden wat wij denken, ze vertalen onze overtuiging! Toen was de keuze snel gemaakt. We willen mensen graag helpen bij het realiseren van een gestructureerd en evenwichtig leven. Die rust en balans en mensen naar een hoger level tillen geeft ze hun eigenwaarde en dat stralen ze uit. Die zelfverzekerdheid die daaruit voortvloeit … dáár doen we het voor!"
Voor het creëren van een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl focust Inner Stance zich op vier pijlers, te weten BODY (een fit, gezond en krachtig lichaam); BEING (een gefocust leven met rust en overzicht); BALANCE (een échte connectie en waardevolle relatie met de mensen in je omgeving) en BUSINESS (door een fit en vitaal lijf in staat zijn meer focus, energie en uithoudingsvermogen te creëren voor een effectieve werkhouding).
Inner Stance is de enige formule waarin het gebruik van Straight-Line Coaching wordt geïntegreerd. "Straight Line Leadership predikt een hoge mate van maakbaarheid. Een innerlijke sterke houding is maakbaar, waarmee het resultaat vooraf kan worden vastgesteld. Met het Inner Stance programma leert iedere cliënt wat er nodig is voor een krachtig leven."
Bekijk voor meer informatie de site: innerstance.com


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768097&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226306&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>