Lentiz en Albeda slaan de handen ineen | GrootWestland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groot-westland.nl
Gert Kant (voorzitter RvB Lentiz) en Ron Kooren (voorzitter CvB Albeda) tekenen voor sterk, duurzaam en innovatief onderwijs in de regio.
Gert Kant (voorzitter RvB Lentiz) en Ron Kooren (voorzitter CvB Albeda) tekenen voor sterk, duurzaam en innovatief onderwijs in de regio. (Foto: PR)

Lentiz en Albeda slaan de handen ineen

  •   86 keer gelezen

Westland - Lentiz en Albeda hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend waarin zij afspreken sterk, duurzaam en innovatief onderwijs in de regio te realiseren en samen met bedrijven toonaangevende trajecten te ontwikkelen, waarin onderwijs – voor vmbo en mbo - hand in hand gaan.

De samenwerking richt zich op de volgende sleutellocaties in de regio: Westland, Barendrecht, Vlaardingen en Schiedam, Maasland/Maassluis en Goeree Overflakkee.
Lentiz en Albeda slaan de handen ineen om (toekomstige) studenten en het bedrijfsleven optimaal te bedienen door middel van een op elkaar afgestemd en aantrekkelijk opleidingenportfolio.
Lentiz verzorgt hiertoe de groene opleidingen en Albeda en Techniek College Rotterdam de grijze opleidingen.
De samenwerking heeft tot doel om nog verder op te trekken met bedrijven in de regio, samen te werken en het opleidingsportfolio intensiever af te stemmen op de arbeidsmarkt.
Lentiz en Albeda ontwikkelen per gebied een plan van aanpak waarin concreet wordt aangegeven welke stappen gezet worden om de samenwerking in de komende drie jaar uit te bouwen en te versterken. Waar mogelijk wordt het onderwijs aangeboden binnen de bedrijven in de vorm van een leerwerkplaats of campus, waardoor onderwijs en bedrijfsleven samen optrekken in het opleiden van de werknemers van de toekomst.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768097&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226306&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>