Zaterdag 5 oktober: Breeje Durp Oldtimerfestival | GrootWestland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groot-westland.nl
Liefhebbers kunnen zaterdag 5 oktober weer genieten van de mooiste brommers in 's-Gravenzande.
Liefhebbers kunnen zaterdag 5 oktober weer genieten van de mooiste brommers in 's-Gravenzande. (Foto: WB)

Zaterdag 5 oktober: Breeje Durp Oldtimerfestival

  •   236 keer gelezen   Actueel

's-Gravenzande - Ook dit jaar wordt er in 's-Gravenzande (het Breeje Durp) weer een oldtimerfestival gehouden. Liefhebbers van klassiekers kunnen op zaterdag 5 oktober hun hart ophalen door te komen kijken of natuurlijk door mee te doen met hun eigen pronkstuk.

De organisatie is als vanouds in handen van de 's-Gravenzandse winkeliersvereniging BIZ. Team Westland is andermaal verkozen tot hét goede doel. Het evenement heeft als epicentrum wederom het Marktplein en als aanvulling het Graaf Willem II plein. Het Graaf Floris plein wordt gebruikt als uitwijkmogelijkheid om te parkeren. Alle oldtimers (auto's, tractoren, motoren en brommers) van dertig jaar en ouder zijn van harte welkom. Speciaal voor de auto's en tweewielers worden er ook twee ritten in de omgeving uitgezet. Speciaal voor kinderen staat er de hele dag op het Marktplein een springkussen waar ze zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Racesimulator
Het Graaf Willem II plein en het Marktplein worden ingericht als festivalterrein met een gedeelte voor 'show presentaties'. Bezoekers kunnen zich aldaar vergapen aan auto's, motoren, tractoren en klassieke racefietsen. Het enorme aanbod en diversiteit in klassiekers zal jong en oud ongetwijfeld weer weten te boeien. Ook kan men tussen 10.00 en 16.00 uur plaatsnemen in een racesimulator en kans maken op mooie prijzen. Deelname kost 1,00 euro.

Tourrit
De jaarlijks terugkerende tourrit van het 'Breeje Durp Oldtimerfestival' mag zich traditiegetrouw verheugen op een aanzienlijk deelnemersveld. De deelnemers verzamelen op het Marktplein en het Graaf Floris Plein. Inschrijven kan tussen 9.00 en 11.00 uur. De start is om 11.00 uur.

Brommerrit
Ook zullen honderden Zundapps, Kreidlers, Yamaha's, Puchs en Italiaanse sportbrommers zich dit jaar weer rokend op het Marktplein verzamelen voor de Brommerrit. De rit wordt in samenwerking met OBC de Oudcamp georganiseerd. Inschrijven kan op de dag zelf tussen 13.00 en 13.30 uur bij de witte tent op het Marktplein. Om 13.30 uur wordt het startsein gegeven.
De prijsuitreiking en de cheque-uitreiking staan gepland rond de klok van 16.00 uur. Het Breeje Durp Oldtimerfestival wordt de gehele dag muzikaal omlijst. De lokale horeca staat natuurlijk klaar om mensen te voorzien van een drankje en een hapje.

Inschrijven
Inschrijven kan via de website: www.sgravenzande.website/agenda. Bekijk voor meer informatie ook de Facebook-pagina:
@Breeje Durp Oldtimer Festival


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768097&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226306&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>