Leerlingen sporten 6.500 euro bij elkaar voor goede doelen | GrootWestland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groot-westland.nl
Richard Ammerlaan (Tour for Life), Lennard van Gilst (sportdocent Lentiz | Dalton) en Esther van der Arend (Team Westland).
Richard Ammerlaan (Tour for Life), Lennard van Gilst (sportdocent Lentiz | Dalton) en Esther van der Arend (Team Westland). (Foto: PR)

Leerlingen sporten 6.500 euro bij elkaar voor goede doelen

  •   18 keer gelezen   Actueel

Naaldwijk - Leerlingen van Lentiz | Dalton MAVO & Het Groene Lyceum hebben een recordbedrag van 6.547,05 euro bij elkaar gesport voor het goede doel. Het geldbedrag is donderdag door de leerlingen aan vertegenwoordigers van Team Westland en Tour For Life overhandigd.

Op de sportdag van donderdag 27 juni (leerjaar 2) en dinsdag 2 juli (leerjaar 1) hebben de leerlingen geld ingezameld voor een goed doel. Leerjaar 1 heeft een sponsorloop gerend over een 'bergachtig obstakel', leerjaar 2 heeft een duinenmars-duinenrun in Monster volbracht.
Deze sponsoractie was bedoeld om geld in te zamelen voor Team Westland en Tour for Life, dat zich inzet voor succesvol kankeronderzoek. Team Westland zamelt geld in voor (regionale) instellingen en initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met kanker of onderzoek naar kanker. Dit jaar is het de vijfde keer dat Lentiz | Dalton samenwerkt met Team Westland, een jubileum.
Op 18 juli werden Esther van der Arend van Team Westland en Richard Ammerlaan van Tour for Life verrast met een cheque. Tegelijkertijd werden de leerlingen extra in het zonnetje gezet en ontving iedereen een ijsje als bedankje voor de inzet. De leerling met de meeste opbrengst kreeg een racingbon van Van Der Ende en de leerlingen die de meeste rondjes tijdens de sponsorloop hebben gerend kregen taart.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768097&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226306&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>