Installatie college van Dijkgraaf en Hoogheemraden | GrootWestland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groot-westland.nl
Vlnr: Peter Ouwendijk, Piet-Hein Daverveldt, Manita Koop, Ruud Egas, Marcel Belt, Pieter Janssen.
Vlnr: Peter Ouwendijk, Piet-Hein Daverveldt, Manita Koop, Ruud Egas, Marcel Belt, Pieter Janssen. (Foto: PR/Guus Schoonewille)

Installatie college van Dijkgraaf en Hoogheemraden

  •   30 keer gelezen   Actueel

Westland - Het college van Dijkgraaf en Hoogheemraden van Delfland is op 20 mei benoemd door de Verenigde Vergadering. Op 21 mei werden in een constituerend beraad de portefeuilles verdeeld.

Het college is als volgt samengesteld: Piet-Hein Daverveldt, Dijkgraaf; Peter Ouwendijk, Hoogheemraad voor Waterveiligheid en Financiën; 1e loco Marcel Belt, Hoogheemraad voor Waterkwaliteit; 2e loco Manita Koop, Hoogheemraad voor Waterkwantiteit; 3e loco Ruud Egas, Hoogheemraad voor Waterketen; 4e loco Pieter Janssen, secretaris-directeur.
Dijkgraaf Piet-Hein Daverveldt: "Ik heb ontzettend veel zin om met deze nieuwe ploeg aan de slag te gaan. We hebben in de Verenigde Vergadering mooie ambities vastgelegd die we samen waar zullen maken."
De portefeuille van Dijkgraaf Daverveldt omvat Algehele coördinatie, Voorzitter Verenigde Vergadering en dagelijks bestuur, Bestuurlijke samenwerking en bestuurlijke vernieuwing, Crisisbeheersing, Organisatie, Coördinatie digitalisering, Coördinatie omgevingswet, Toezicht en handhaving en Innovatie.
Het college is verantwoordelijk voor de voorbereiding en de uitvoering van het beleid. Elk lid van het college heeft een portefeuille met een aantal onderwerpen.
De collegeleden vertegenwoordigen Delfland in bestuurlijke overleggen met partners als gemeenten en provincie.

 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768097&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226306&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>