Nieuwe woonzorglocatie beoogd op plek Naaldhorst | GrootWestland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groot-westland.nl
Wethouder Piet Vreugdenhil en Diny de Bresser, directeur van Pieter van Foreest, hebben een intentieovereenkomst ondertekend.
Wethouder Piet Vreugdenhil en Diny de Bresser, directeur van Pieter van Foreest, hebben een intentieovereenkomst ondertekend. (Foto: PR)

Nieuwe woonzorglocatie beoogd op plek Naaldhorst

  •   42 keer gelezen   Actueel

Naaldwijk - Op de plek van de oude Naaldhorst aan de Middel Broekweg in Naaldwijk wordt de realisatie van een nieuwe woonzorglocatie beoogd. De gemeente Westland heeft daartoe op 6 mei een intentieovereenkomst getekend met zorginstelling Pieter van Foreest.

De zorgorganisatie en de gemeente willen op het terrein een leefomgeving realiseren die inspeelt op de behoeften van ouderen. Met het combineren van verschillende functies en slimme ontwerpen biedt het Naaldhorstterrein straks verschillende groepen mensen de kans om te wonen en te leven met zorg en ondersteuning naar moderne maatstaven.
Wethouder Piet Vreugdenhil: "In het Westland zijn meer verpleeg- en revalidatieplekken nodig. Mensen kunnen dan in hun vertrouwde omgeving blijven wonen, als thuis wonen niet meer mogelijk is. Dat kan tijdelijk of voorgoed zijn. Belangrijk is dat familie en bekenden dichtbij zijn."
Diny de Bresser, bestuurder Pieter van Foreest, noemt de ondertekening van de intentieverklaring de eerste belangrijke stap richting de toekomst. In de komende maanden volgt een haalbaarheidsonderzoek. Pieter van Foreest en de gemeente gaan samen onderzoeken of de realisatie van een samenhangend woon-, welzijn-, zorgaanbod aanbod op het Naaldhorstterrein en eventueel de twee aansluitende percelen aan de zuidoostzijde mogelijk is.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768097&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226306&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>