De kracht van ontmoeting centraal | GrootWestland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groot-westland.nl
Het Westland Ontbijt werd bezocht door ruim 250 belangstellenden, jong en oud. Foto: (WB)
Het Westland Ontbijt werd bezocht door ruim 250 belangstellenden, jong en oud. Foto: (WB) (Foto: )

De kracht van ontmoeting centraal

  •   19 keer gelezen   Actueel

Naaldwijk - Genieten van muzikale optredens, een gemêleerd gezelschap treffen en proeven van eten uit landen als Polen, Syrië en Eritrea. Het kon zaterdag allemaal tijdens een ontmoetingsontbijt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Ruim 250 mensen kwamen af op het initiatief van VluchtelingenWerk Zuidwest Nederland kantoor Westland, Muziekmeesters, Vitis Welzijn en de Raad van Kerken Naaldwijk.

Het 'Westland Ontbijt' vond plaats in het kader van WestlandOntmoet. Van 20 tot en met 30 september worden diverse laagdrempelige ontmoetingsactiviteiten georganiseerd in alle kernen van Westland. Organisatoren zijn zowel particulieren als organisaties, die met elkaar juist anderen het boomerang-effect van de kracht van een ontmoeting willen laten ervaren. Zo wordt in wijkcentrum De Hunselaer in Honselersdijk op vrijdag 28 september een lunch aangeboden door Albert Heijn. Tijd: van 12.00 tot 13.30 uur.
In wijkcentrum Hooge Hasta in Naaldwijk is er die dag een lezing over de Syrische stad Aleppo (aanvang: 17.00 uur). Aansluitend is een kunsttentoonstelling te bezichtigen en wordt onder muzikale klanken eten geserveerd.
Op zaterdag 29 en zondag 30 september is er in het Staelduinse bos in 's-Gravenzande het Festival EquiEssence/Leefmarkt. Naast een inhoudelijk programma met verschillende workshops en lezingen is er een overdekte markt met kraampjes. Workshops en lezingen zijn er onder meer op het gebied van: Welzijn, Bewustwording, Persoonlijke Ontwikkeling, Gezondheid.
Speciaal voor WestlandOntmoet ontwikkelde Meesterbakker Roodenrijs een ontmoetingsgebakje dat in hun winkels verkrijgbaar is.
Ga voor meer informatie naar
www.WestlandOntmoet.nl en maak een keuze uit het gevarieerde aanbod van activiteiten. Deelnemen is veelal gratis, in sommige gevallen is aanmelden gewenst zodat men rekening kan houden met het aantal belangstellenden.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768097&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226306&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>