Bijzondere shop-in-shop in tuincentrum | GrootWestland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groot-westland.nl
Foto: (PR)
Foto: (PR)

Bijzondere shop-in-shop in tuincentrum

  •   57 keer gelezen   Actueel

's-Gravenzande - De cliënten en begeleiders van dagbesteding De Hooge Hoed van 's Heeren Loo Het Westerhonk hebben sinds kort een nieuwe werkplek met winkeltje bij Tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande. Woensdag 10 januari vond de feestelijke opening plaats van dit shop-in-shop concept. Manager Tara van den Berg opende samen met de cliënten de blokhut waar ze met hart en ziel werken aan hun creaties.

Samen met de aanwezigen werd er met een glaasje bubbels geproost op het nieuwe jaar en op de nieuwe locatie. Daarna kon men onder het genot van een hapje en een drankje bekijken wat er allemaal gemaakt en verkocht wordt bij De Hooge Hoed. 
Marcel Koene, directeur van De Carlton: "De reacties van klanten zijn lovend, men vindt het geweldig dat we deze ruimte beschikbaar stellen voor verstandelijk beperkte mensen."
Therèse van de Wetering, één van de begeleidsters van De Hooge Hoed vertelt hoe blij iedereen is met deze nieuwe plek: "Sinds we hier zitten verkopen we drie keer zoveel als op de vorige locatie. Dat werkt motiverend voor de dames en heer die hier werken en vergroot het werkplezier."
De Hooge Hoed verkoopt allerlei artikelen zoals kaarten, vrolijke vlaggenlijnen, kussens, schorten en andere kleine cadeauartikelen, die bij de kassa van het tuincentrum afgerekend kunnen worden.
Benieuwd naar deze shop-in-shop of op zoek naar een leuk cadeautje? De blokhut is geopend op werkdagen van 9.30 tot 17.00 uur. Voor meer informatie over De Hooge Hoed: www.hetwesterhonk.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768097&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226306&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>