Winderig Waterpop was wonderlijk feest voor hele gezin | GrootWestland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groot-westland.nl
De Oostenrijkse AVEC is een folky singer-songwriter die met haar band  melancholische dromerige popliedjes zingt. Foto: (Ende Media)
De Oostenrijkse AVEC is een folky singer-songwriter die met haar band melancholische dromerige popliedjes zingt. Foto: (Ende Media) (Foto: )

Winderig Waterpop was wonderlijk feest voor hele gezin

  •   56 keer gelezen   Actueel

Wateringen - Het Wateringse festival Waterpop had dit jaar een spannende start. De weersverwachtingen voorspelden erg harde wind en het KNMI gaf zelfs code geel af wegens de zomerstorm. Uiteindelijk viel het weer mee. Het publiek liet zich niet tegenhouden en stroomde ook dit jaar weer in groten getale het Hofpark in.

Waterpop is een feest voor het hele gezin en dat was ook dit jaar weer goed te merken. Op het Hofpark was menig picknickkleed te vinden waar gezinnen genoten van de muziek en velen al dansend los gingen. De Kinderband opende het festijn en later konden ze een gigantische robot op stelten besturen en prachtige steampunkartiesten prikkelden de verbeelding.

Na de Kinderband was het de beurt aan de band PEER. Daarna liet Chackie Jam het publiek een aantal eerste voorzichtige danspasjes doen op haar vrolijke synthpop. Publieksfavoriet Bo Saris zorgde voor een spetterend optreden vol soul en funk. Sofie Winterson betoverde het zonovergoten en winderige Wateringse gras met haar dromerige dreampop, net als aanstormend talent zanger Moncrieff. Ten Times A Million vormde de perfecte overgang van de frisse bubblegrunge van Tape Toy naar het harde gitaarwerk tijdens het opzwepende liveoptreden van metalband Channel Zero.

Ondertussen werd het publiek vermaakt door verrassend en hilarisch straattheater. Als knallende afsluiter betrad het zevenkoppig feest-orkest van Andy Frasco & The U.N. het podium. De organisatie van het gratis festival kijkt terug op een enorm succesvolle editie en maakte meteen bekend dat Waterpop 2020 op zaterdag 8 augustus plaatsvindt. Waterpop 2019 werd afgesloten met een grote glimlach op ieders gezicht!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226304&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768097&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226306&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groot-westland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=229,267,269" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>